DESPRE

Despre Traduceri Cluj

Echipa noastră de traducători vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii de traduceri autorizate, retroversiuni și interpretariat din/în limba engleză, spaniolă, germană, franceză, italiană, maghiară etc. Serviciile noastre sunt asigurate de traducători autorizați cu experiență în traducerea textelor de specialitate, a documentelor personale, contractelor, portofoliilor etc. 

Apartenenţa noastră la un spaţiu european extins a deschis cetăţenilor, instituţiilor şi companiilor posibilitatea de a participa activ la viaţa europeană, colaborarea la nivel instituţional, schimbul de servicii, bunuri și forță de muncă. În acest sens, comunicarea reprezintă un factor vital în luarea deciziilor, încheierea contractelor, negocierilor şi relaţionare în general. Aici intervenim noi, traducătorii şi interpreţii pentru a facilita comunicarea între persoane fizice și juridice străine și autohtone.  

La nivel instituțional asigurăm traduceri autorizate și interpretariat pentru autoritățile judecătorești, poliție, birouri ale executorilor judecătorești, alte organe de urmărire, birouri de avocatură și notariale și alte instituții solicitante.

De asemenea, asigurăm traduceri și interpretariat pentru persoane fizice și societăți românești și străine în domeniile de interes. 

În speranța unei colaborări frumoase, vă așteptăm cu drag solicitările!

Echipa „Casa de Traduceri” (Traduceri Cluj)

Diplome si Certificari
CV Coordonator Echipa - Rauca Sorina